Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed: Valhalla’nın Harita Büyüklüğü Odyssey İle Hemen Hemen Aynı Olacak

En son yapılan açıklamalara göre Assassin's Creed: Valhalla'nın harita boyutu Assassin's Creed: Odyssey ile hemen hemen aynı boyutta olacak.

Hafta sonu yapılan Ubisoft Forward etkinliğinde resmi çıkış tarihi duyurulan Assassin’s Creed: Valhalla hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. En son gelen bilgilere göre Valhalla’nın harita boyutu bir önceki Assassin’s Creed oyunu olan Odyssey ile hemen hemen aynı olacak.

Assassins Creed Valhallanın Harita Büyüklüğü Odyssey İle Hemen Hemen Aynı Olacak

En son çıkan Assassin’s Creed oyunlarının harita büyüklükleri oyunun en büyük özelliklerinden biri haline geldi. Hem Origins hem de Odyssey devasa açık dünyalara sahipti ve bu da oyuncuların oldukça sevdiği bir özellik oldu. Ancak aynı fikirde olmayan oyuncular da elbette var. Bazıları oyunun haritasının daha küçük olması gerektiğini, daha doğrusal bir yaklaşım ile birlikte çok iyi daha iyi olabileceği düşünüyor, ancak Ubisoft’un bu formüle geri döneceğini düşünmüyorum.

Kesin olan bir şey var, Assassin’s Creed: Valhalla, Ubisoft oyunlarındaki büyük açık dünyaların trendini sürdürecek. Geliştirici zaten Valhalla’nın harita boyutunun büyük olacağını doğruladı. Dün verilen bilgi ise oyunun harita boyutunun az çok ne kadar olması beklememiz gerektiğini açıklar nitelikte. Valhalla’nın harita boyutu, Assassin’s Creed: Odyssey ile hemen hemen aynı boyutlarda olacak. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.