Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Valhalla İlk Ek Paketi Wrath of the Druids Duyuruldu

Ubisoft nihayet Assassin's Creed'in ilk büyük genişlemesinin çıkış tarihini açıkladı: Bizi 9. yüzyıl İrlanda'sına götürecek olan Wrath of the Druids.

Spekülasyonlar bitti. Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla için planlanan iki büyük genişletmeden ilkinin çıkış tarihini açıkladı: Wrath of the Druids, 29 Nisan‘da PC, PS4, PS5, XONE ve XSX/S için piyasaya sürülecek. Bir sonraki ek paket olan The Siege of Paris, yılın ikinci yarısı için planlanmakta.

Ubisoft’a göre, “Wrath of the Druids” oyuncuları İrlanda’ya taşıyacak ve burada gizemli bir antik tarikatın karanlık sırlarını ortaya çıkaracaklar. Yolculuk boyunca oyuncular bölge kralları arasında nüfuz kazanacak ve gizemli ormanları ve perili Gal folklor manzaralarını keşfedecekler. Genişletme, oyunculara bir Assassin’s Creed oyununda bekledikleri gizemi sunarken, aynı zamanda bir sürü yeni heyecan ve özellik getirecek. Genişletme, ayrıca AC: Valhalla Gold ve Ultimate Sürümlerine dahil olan Sezon Biletinin bir parçası olarak veya ayrı olarak satın alınabilecek.

Assassins Creed Valhalla 2

Wrath of the Druids, genişletme işleminin bir aydan biraz daha uzun olmasına rağmen, 18 Mart 2021‘de başlayan Ostara Festivali de dahil olmak üzere Assassin’s Creed: Valhalla Sezon 2, Ostara Sezonu için hala bol miktarda içerik bulunduğunu duyurusuna ekledi.

Ostara Festivali etkinliği, içki içme, okçuluk ve dövüş mini oyunları gibi eğlenceli özelliklerin yanı sıra kahraman Eivor’un keyfini çıkarabileceği üç yeni beceri, yerleşim yeri dekorasyon etkinliği ve çok daha fazlasını getirdi. Bu özellikler mevcut olabilse de, oyuncuların önce İngiltere’ye ulaşmasını ve ilk hikaye bölümlerinden en az birini tamamlamasını gerektirecekler. Oyuncular bunu tamamladıktan sonra, Ravensthorpe’a girdiklerinde festival otomatik olarak tetiklenecek. Etkinlik 8 Nisan‘a kadar sürecek.

Assassin's Creed Valhalla: Ostara Season Free Update

Wrath of the Druids ‘in yayınlanmasından önce bile Ubisoft, oyunlarında bir Paskalya etkinliği düzenlemeye karar verdi. Ostara Festivali iki gün önce başladı. Oyuncular, Paskalya yumurtası avı, gece ruhlarıyla savaşma ve Mayıs kraliçesi ile ilgili üç yeni görev serisine girebilirler. Oyuna transmog getiren 1.2.0 güncellemesiyle etkinliği Pazartesi günü öğrendik ancak oyuncular bundan hoşlanmadı. AC: Valhalla ayrıca yakın gelecekte yeni bir oyun modu (Mastery Challange) bir süre önce tanıtılan River Raids tarzında tekrar oynanabilir, savaş odaklı bir meydan okuma olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.