Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Valhalla, Ayrıntılı PC Ayarları Menüsü Ortaya Çıktı

Assassin's Creed Valhalla gerçekten detaylı bir grafik ayarı menüsüne sahip. Ayrıca Watch Dogs Legions'a göre çok daha az bellek gerektiriyor.

Her iki şekilde de Eivor olacağınız için, Assassin’s Creed Valhalla’yı oynamaya başlamadan önce karakter oluşturmak için bir saat harcamanıza gerek yok. Bunun yerine oynamaya başlamadan önce ne yapacaksınız? Elbette bir yığın grafik ayarı ile uğraşacağız. Ubisoft, PC oyuncularının yeni bir oyun öncesi karıştırabileceği tüm ayarları bizlere gösterdi.

Ubisoft’un oyunlarında bu kadar detaylı grafik ayarı seçeneği olmasına bayılıyorum. Sisteminize göre oyunun bütün dokularına müdahale edebiliyorsunuz. Ortam varlıkları, karakter ve dağınıklık üzerindeki doku ayrıntısı düzeyini ayrı ayrı değiştirebilir misiniz? Ciddi anlamda? Evet değiştirebilirsiniz. Assassin’s Creed Origins’de bu tarz ayrıntılara sahipti. Valhalla başka bir boyut olmuş.

İşte Assassin’s Creed Valhalla’nın Bütün Grafik Ayarı Seçenekleri:

Assassin's Creed Valhalla PC Settings - NGON

Valhalla’nın 4K çözünürlükte Ultra Yüksek ayarları için Watch Dogs Legion tarafından ihtiyaç duyulan 8GB veya daha fazla VRAM’den çok daha az VRAM kullandığını gördük. Daha az belleğe sahip ekran kartları için güzel haber. Videoda, Ubisoft’un grafik kalitesi 4K’da Ultra Yüksek olarak ayarlanmış yaklaşık 3,5 GB VRAM kullanıyor gibi görünüyor. Bunun çok daha küçük bir sayı olduğunu onaylayabilirim.

Ubisoft’un açıkladığı gibi, oyun ayarları ayrıca kan efektlerini, çıplaklığı veya suikast sekanslarını beğeninize göre değiştirmenize izin verir. İnsanları bıçaklamakla ilgili bir oyun olabilir, ancak başının kesilmesinden daha fazla keşif istiyorsanız, buyrun. Erişilebilirlik ayarları için, renk körlüğü seçenekleri, altyazıların boyutu ve stili, menü anlatımı ve hızlı zaman olayları için giriş stilini değiştirme yeteneği vardır. Ubisoft ayrıca daha önce Valhalla’da erişilebilirlik seçenekleriyle ilgili tam bir gönderi yayınladı.

Valhalla, 10 Kasım’da Epic Games Store ve Ubisoft Store’da açılıyor. Ayrıca Xbox ve PlayStation için de çıkıyor. Amazon Luna ile yayınlanacak ve yılın ilerleyen günlerinde Google Stadia’ya sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.