Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Valhalla 1.1.2 Güncellemesi Yayınlandı

Ubisoft, Assassin's Creed Valhalla 1.1.2 güncellemesini yayınladı. Birçok hata düzeltmesi ve iyileştirme içeren paket, aynı zamanda kahramanımız Eivor'un dövüş mekaniğine de yeni özellikler getiriyor.

Assassin’s Creed Valhalla 1.1.2 güncellemesi çıktı. Bugün itibarıyla PC ve konsol oyuncuları için indirilmeye sunulan güncelleme, yeni “River Raids” modu başta olmak üzere pek çok yenilik barındırıyor.

Assassin’s Creed Valhalla Yule Sezonu’nun bir parçası olan River Raids, sizi İngiltere topraklarının görülmemiş bölgelerine götürecek. Yeni modda ayrıca yeni ganimetler ve mücadeleler de sizleri bekliyor olacak.

Assassin's Creed Valhalla 1.1.2 güncellemesi

Assassin’s Creed Valhalla 1.1.2 güncellemesi, oyunda yönettiğimiz Eivor‘un dövüş kabiliyetlerini artırıyor. Örneğin, Berserker Trap adındaki yeni özellik ile birlikte okunuza halüsinasyon etkisi yaratan bir madde ekleyebileceksiniz. Böylece düşmanlarınızı çok daha etkili bir şekilde şaşırtabileceksiniz.

Bir diğer kabiliyet Battle Cry ise Eivor’un çığlık atarak etraftaki düşmanların korkudan geriye doğru sendelemesini sağlayacak. Düşman saldırılarını sekteye uğratan bu özellik, gücünüzü hızlı bir şekilde yeniden kazanmanıza imkan tanıyacak.

Assassin's Creed Valhalla 1.1.2 güncellemesi çikti

Üçüncü ve son kabiliyet olan Shoulder Bash de, Eivor’un omzuyla düşmanları ittirip yakındaki nesneleri kırmasına olanak sağlayacak.

Yeni Assassin’s Creed Valhalla güncellemesi ile oyun mekaniğinde önemli gelişmeler yapan Ubisoft, aynı zamanda oyuncuların muzdarip olduğu pek çok soruna da çözüm getirmiş durumda. Güncelleme hakkında daha detaylı bilgilere sahip olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Assassin’s Creed Valhalla 1.1.2 güncellemesinin platformlara göre boyutları ise şu şekilde:

  • Xbox Series X|S: 19.53 GB
  • Xbox One: 15.27 GB
  • PlayStation 5: 11.18 GB
  • PlayStation 4: 10.23 GB
  • PC: 18.04 GB

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.