Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed: The Rebel Collection 6 Aralık’ta Switch’e Geliyor!

Assassin’s Creed: The Rebel Collection Switch platformuna 6 Aralık'ta gelecek.

Geçtiğimiz günlerde Ubisoft’un başarılı oyunları arasında yer alan Assassin’s Creed 4: Black Flag ve Assassin’s Creed: Rogue Remastered’ın Switch’e geleceğinden söz etmiştik. Bugün gelen bilgiler ile oyunun tek bir paket halinde Assassin’s Creed: The Rebel Collection adında lansmana çıkacağı belli oldu.

Assassin’s Creed The Rebel Collection 6 Aralık’ta Switch’e Geliyor 2

Ubisoft yavaş yavaş Switch platformuna doğru adımlar atmaya devam ederk oyuncuları da meraklı bekleyiş sarmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde haberlerimizde yer bulan Assassin’s Creed 4: Black Flag ve Assassin’s Creed: Rogue Remastered yakında Switch platformunda da oynanmaya başlanacağını duyurmuştu. Bugün daha net bilgiler geldi.

GamingBolt’un haberine göre Ubisoft, Assassin’s Creed 4: Black Flag ve Assassin’s Creed: Rogue Remastered’ı tek bir paket halinde Nintendo Switch oyuncularına sunacakmış. Habere göre bu paketin adı da Assassin’s Creed: The Rebel Collection olarak belirlenmiş.

Nintendo eShop üzerinde sergilenmeye başlanan paket 6 Aralık 2019 itibari ile oyuncuların erişimine açılacakmış. Şuan için oyun ön siparişlere açılmazken oyunun tek oyunculu bir oynanışa sahip olacağı ifade ediliyor.

Günümüze kadar iki oyuna gelmiş olan tüm güncellemeler ve genişleme paketleri Assassin’s Creed: The Rebel Collection içerisinde de yer alacak.

Assassin's Creed: The Rebel Collection: Switch Announce Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.