Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed: Ragnarok Valhalla Edition Amazon’da Sızdırıldı!

Assassin's Creed: Ragnarok'un Valhalla sürümü Amazon üzerinde göründü.

Ubisoft’un en yeni oyunu olacak olan Assassin’s Creed: Ragnarok geçtiğimiz yıl bazı sızıntılar ile gündeme gelmişti. Şubat 2020’de çıkacağına dair sızıntılar ile geçtiğimiz yıl oyuncuları heyecanlandıran yapım şimdi de yeni bir sürüm ile Amazon’da listelendi.

Assassins Creed Ragnarok Valhalla Edition Amazon’da Sızdırıldı 2

Günümüze kadar farklı oyunlar ile karşımıza çıkan Assassin’s Creed serisi hem konsol hem de bilgisayar platformunda milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor. Serinin en yeni oyunu olarak geçtiğimiz yıl çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen Assassin’s Creed: Ragnarok bugün de yeni bir sızıntı ile haberlere konu oldu.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Amazon Almanya, Assassin’s Creed: Ragnarok’un Valhalla sürümünü listelemiş. Viking temalı bir yapıda karşımıza çıkacak olan oyun İskandinav ülkelerinin yanı sıra İngiltere’yi de içeren devasa bir açık dünyaya sahip olacakmış. Haber içerisinde Assassin’s Creed: Ragnarok Valhalla Edition’ın Amazon üzerinde sergilendiğine dair bir de görsel paylaşılmış.

Görselde bu sürümün PlayStation 4’e ait olacağı görülürken çıkış tarihi konusunda herhangi bir bilgi yer almıyor. Ayrıca oyunun kapak görseli de ne yazık ki bulunmuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.