Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Origins’in Yeni Güncellemesinde Final Fantasy XV Ögeleri Göreceğiz!

Assassin's Creed Origins'in yeni güncellemesi ile oyuna Final Fantasy XV ögeleri ekleniyor.

2017 yılının en başarılı oyunlarından birisi olan Assassin’s Creed Origins, her hafta yayınlanan satış listelerinde genellikle ilk 5’te yer aldı. Özellikle Antik Mısır haritası ile oyuncular üzerinde derin bir merak uyandıran oyun, şu sıralar Final Fantasy XV haberleri ile çalkalanıyor.

Assassins Creed Originsin Yeni Güncellemesinde Final Fantasy XV Ögeleri Göreceğiz 3

Birkaç gün önce internette yapılan haberlerde Assassin’s Creed Origins’e Final Fantasy XV’de bulunan at ve kılıcın Origins’e geleceği belirtilmiş ve artık oyun içerisinde Final Fantasy 15’e dair ögeler geleceği duyurulmuştu. İnternet de tartışmalara yol açan bu haber yayınlanan bir fragman ile doğrulandı. Oyuna gelecek olan yeni güncelleme ile Final Fantasy XV’de yer alan kalkanlar ve zırhlar Origins’e gelmiş olacak.

31 Ocak 2018’e kadar bir etkinlik planlayan Ubisoft, Square Enix ile yaptığı anlaşma sonucu serinin en beğenilen ögelerini Origins’e getirmeye karar verdi. Yapılan anlaşma ile Final Fantasy XV’de yer alan bazı karakter kostümleri, zırhları, kılıçları ve binekleri Origins ile oyun severlere sunuluyor olacak. Güncelleme ile oyuna Ultima Blade – Legendary Regular Sword kılıcı ve Ziedrich – Legendary Shield kalkanı da Origins’deki yerini almış olacak.

Dilerseniz yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Fragman dün Ubisoft tarafından yayınlandı.

Assassin's Creed Origins: Final Fantasy XV - A Gift From The Gods | Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.