Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed: Origins’in Türkçe Yaması 5 Ekim’de Yayınlanacak!

Assassin's Creed: Origins 5 Ekim'de Türkçe olacak.

Yayınlandığı günden bu yana inanılmaz bir popülariteye ulaşan Assassin’s Creed: Origins fiyatı ile cep yaksada oyunculardan tam puan almayı başardı.

Assassins Creed Origins’in Türkçe Yaması 5 Ekim’de Yayınlanacak 2

Tek oyunculu olarak oynanan Assassin’s Creed: Origins yayınlanması ile yüz binlerce oyuncu tarafından satın alında. Günümüzde milyonlara ulaşan Origins aldığı güncellemelerle de daha iyi bir hale geldi. 15 farklı dil seçeneğine sahip olan yapım bilindiği üzere Türkçe dil seçeneğine sahip değildi. Türk oyuncuları unutmayan ve yüzleri güldüren Ubisoft geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklama ile oyuna yüzde 100 Türkçe dil yamasını ekleyeceğini duyurmuştu.

Temmuz ayının sonlarında tamamlanan Türkçe yama oyunculara 5 Ekim’de sunulacak. Oyun içerisindeki her şeyi artık Türkçe olarak oynayabilecek ve aksiyon sahnelerinin tadını daha rahat bir şekilde çıkarabileceğiz. Aksiyon ve macera oyunları arasında yer alan yapım serinin en iyi oyunu olarak geçtiğimiz yıl sık sık adından söz ettirdi.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda milyonlara hitap eden Assassin’s Creed: Origins, 5 Ekim’den sonra tamamen Türkçe olarak oynanabilecek.

Oyun Steam’de 209.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.