Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed: Origins, Nintendo Switch İçin Çıkış Yapmayacak

Assassin's Creed: Origins'in çıkış yapacağı platformlar arasında Nintendo Switch bulunmayacak. Oyun yönetmeni platform bilgisi konusunda kesin konuştu.

Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Assassin’s Creed: Origins, bu yılın en çok merak uyandıran oyunları arasında yer alıyor. Assassin’s Creed serisini yepyeni özelliklerle eski görkemli günlerine kavuşturmak isteyen oyun, seride daha önce eşine rastlamadığımız özellikler getirecek. Ayrıca Assassin hikayesinin kökenine de uzanacak ve bugüne dek çıkmış olan oyunlarda yer alan içeriklerin arka plan hikayelerini kavramamıza yardımcı olacak. Çok sayıda oyuncu tarafından merakla beklenen yapımın hangi platformlara çıkacağı kesinleşti. Oyunun yönetmeni Asraf Ismail, Assassin’s Creed: Origins’in hangi platformlar için geliştirildiğini açıkladı. Platformların arasında Nintendo’nun yeni gözdesi Nintendo Switch bulunmuyor.

assassins creed origins 3

Yönetmen Asraf Ismail, yeni oyunları Assassin’s Creed: Origins’i Playstation 4, Playstation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X ve PC platformları için geliştirdiklerini duyurdu. Nintendo Switch üzerinde çalışmadıklarını ifade ederken ekibinin Switch için oyun geliştirebilecek kadar yetkin olduğunu da ekledi.

Üçüncü parti geliştiricilerin oyunlarını Switch platformuna da taşımak istemeleri Nintendo için oldukça önemli Fakat Assassin’s Creed serisi kısa vadede bu oyunların arasında yer almayacak. Nintendo’nun yeni konsolunun kütüphanesini gün geçtikçe büyüteceğine şüphe yok. Yeni oyunların önemli bir kısmının altında Ubisoft imzası olacak. Fakat bu oyunların arasında Assassin’s Creed: Origins bulunmayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.