Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed: Origins ‘Kardeşliğin Doğuşu’ Fragmanı Yayınlandı!

Assassin's Creed: Origins, 'Kardeşliğin Doğuşu' adında yeni bir fragman yayınladı. Fragman oldukça büyük bir ilgi çekti.

Ubisoft’un başarılı oyunları arasında yer alan Assassin’s Creed: Origins, dün gece yeni bir fragman yayınladı. Assassin’s Creed serisinin devamı niteliğinde olan Origins, yeni yayınlanan fragman ile adeta merak konusu haline geldi.

Assassins Creed Origins ‘Kardeşliğin Doğuşu’ Fragmanı Yayınlandı 1

Ubisoft geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu duyurularda yeni gelecek olan Assassin’s Creed: Origins’de oyun severler eşsiz grafiklerle karşı karşıya kalacağını belirtmişti. Oyun dünyası tarafından merak konusu haline gelen Assassin’s Creed: Origins, yayınlanmasına 1 ay gibi kısa bir süre kala yayınladığı fragmanlarla oyuncuların heyecanını adeta ikiye katlar oldu.

27 Ekim’de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapacak olan AC: Origins, dün gece yayınladığı fragmana ‘Kardeşliğin Doğuşu’ adını verdi. Yayınlanan fragman da oyun içerisine dair birçok detaya ulaşmak mümkün. Fragmanda özellikle aksiyon sahneleri oyun severler’in heyecanını ve merakını yeniden canlandırdı diyebiliriz.

Assassins Creed Origins ‘Kardeşliğin Doğuşu’ Fragmanı Yayınlandı 3

Oldukça kaliteli içeriklere sahip olan Assassin’s Creed: Origins, yayınladığı bu fragmanla tüm dikkatleri üzerine çekti. Uzun bir süredir beklenen AC: Origins, Ubisoft tarafından aksiyon sahneleri için özel efektler kullandığını belirtti. Oyunun yayınlanmasına kısa bir süre kala ‘Kardeşliğin Doğuşu’ adlı fragman ile bekleneni vereceği anlaşıldı.

Assassin’s Creed Origins: Birth of the Brotherhood | Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.