Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Origins 1.05 Yaması Geliyor

Yeni 1.05 güncellemesi resmen duyuruldu. Özellikle oyunun PC performansında gelişmeler söz konusu.

Yapımcı firma Ubisoft, Assassin’s Creed Origins için yayınlanacak olan 1.05 güncellemesini duyurdu ve oyuna neler getireceğini açıkladı. Yama notlarına göre yeni güncellemeyle birlikte oyunun genel performansı ve stabilitesi tüm platformlarda geliştiriliyor. Ek olarak, kimi zaman oyuncuların karşısına çıkan ve bitmek bilmeyen yükleme süreleriyle siyah ekran sorunu da çözülecek.

Assassins creed origins 1 05 yamasi geliyor 1

Daha da ayrıntılara girmek gerekirse, 1.05 patchiyle birlikte Assassin’s Creed Origins’teki bazı bölüm detayları sorunları çözülecek ve NPC’lerde düzenlemelere gidilecek. FoV seçeneğinde de bazı problemler yaşanırken, mağaralardaki suların görünümü iyileştiriliyor ve çeşitli kaplama hataları düzeltiliyor.

Aynı zamanda yeni güncellemeyle birlikte oynanabilir karakterin çeşitli animasyonları da geliştiriliyor. Özellikle PC sürümünde bazı hareket problemleri yaşanırken, bunlar artık ortadan kalkacak. Maalesef Ubisoft henüz yeni yamanın PC sürümüne ne zaman geleceğini resmi olarak açıklamadı fakat bu hafta indirmeye açılması bekleniyor.

Assassin’s Creed Origins, Ekim ayının son günlerinde satışa çıkmıştı ve bu sefer Antik Mısır dönemini konu alıyordu. Son oyunların yarattığı hayal kırıklığını gideren ve kullanıcılardan da tam not alan oyun, yeni bir AC serisinin başlangıcı olarak görülüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.