Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Odyssey’in Yeni Paralı Askeri Tanıtıldı!

Assassin's Creed Odyssey'e yeni bir paralı asker eklendi.

Geçtiğimiz yıl piyasaya çıkan ve milyonlarca adet kopya satmayı başaran Assassin’s Creed Odyssey, Antik Yunan dönemi ile oldukça beğenilmişti. Yapım güncellemeler almaya devam ederken yeni bir paralı asker olan Testiklos the Nut duyuruldu.

Assassins Creed Odyssey’in Yeni Paralı Askeri Tanıtıldı 2 2

Trajik bir geçmişe sahip olduğu söylenen Testiklos the Nut isimli yeni paralı asker uzun sakalı ve kısa saç modeli ile oyuncuların karşısına çıkıyor. Oldukça iri yarı bir vücuda sahip olan yeni paralı asker, dayanıklılığı ile de oyunculardan tam puan alacak gibi görünüyor. Güçlü saldırıları ve çevik yapısı ile önemli bir karakter haline gelecek olan Testiklos the Nut, kardeşini kaybetmiş bir karakter olarak karşımıza çıkacak ve içerisinde intikam ateşi yer alacak.

Tek oyunculu yapısı ile kısa sürede oyuncuların beğenisini kazanan ve yayınlanmasından sonra sayısız güncelleme alan yapım içeriğini de zenginleştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta The Fate of Atlantis’in ilk bölümünü oyunculara götüren ve onlara Atlantis’in kaderini değiştirme imkanı veren yapım oyunculardan Atlantis’in kontrolünü ele geçirmelerini istemişti. Oyuna yeni bir hava katan bu bölüm,  yeni paralı asker olan Testiklos the Nut ile farklı bir yapıya kavuşacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.