Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Odyssey’in Keşif Turu Yayınlandı!

Assassin’s Creed Odyssey keşif modunu oyunculara sundu.

Geçtiğimiz hafta haberlerde yer alan Assassin’s Creed Odyssey’e yeni bir modun geleceğinden söz etmiştik. Discovery Tour adında duyurulan yeni mod nihayet yayınlandı. Dün yayınlanan Keşif Turu modu şuanda oyuncular tarafından erişilebiliyor.

Assassin’s Creed Odyssey’in Keşif Turu Yayınlandı 2

Antik Yunan mitolojisi ile karşımıza çıkan Assassin’s Creed Odyssey geçtiğimiz hafta duyurulan yeni mod ile oyuncuları heyecanlandırdı. Duyurulan Keşif Turu modu ile oyunculan Antik Yunan haritası üzerinde diledikleri gibi dolaşabilecek, haritanın her köşesini tecrübe edinebilecekler. Oyuncular çevredeki tüm içerikleri keşfedebilecekleri bu moda ücretsiz olarak erişebiliyorlar.

Konsol ve bilgisayar platformunda Assassin’s Creed Odyssey’e sahip olan tüm oyuncular Discovery Tour’u tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabilecekler ve Antik Yunan haritasını diledikleri gibi keşfedebilecekler.

Oyuncular Keşif Turu ile oyun içerisindeki tarihsel ayrıntılara da erişebilecek, bilgi sahibi olabilecekler. Keşif sırasında yeni avatarların kilitleri açılabilecek ve kullanabilecekler. Bu modda dileyen oyuncular seçtikleri bölgeye anında gidebilecek ya da adım adım haritayı diledikleri gibi dolaşabilecekler.

Bu modda düşmanlarla ya da farklı türdeki engellerle karşılaşmayacaklar.

Assassin's Creed Odyssey: Discovery Tour | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.