Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Odyssey’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Assassin's Creed Odyssey çıkış fragmanını duyurdu.

5 Ekim’de konsol ve bilgisayar platformuna çıkış yapacak olan Assassin’s Creed Odyssey bugün çıkış fragmanını oyunculara sundu.

Assassins Creed Odyssey’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2

Aksiyon rol yapma oyunu olarak oyunculara hareketli ve bir o kadar da rekabet dolu bir atmosfer sunacak olan Assassin’s Creed Odyssey serinin en iyi oyunu olarak karşımıza çıkacak. Ubisoft’un büyük umutlar besleyerek geliştirdiği Odyssey oyuncular tarafından da ilgiyle takip edilirken yayınlanan fragmanda oldukça ilgi çekici göründü.

Tek oyunculu bir oynanışa sahip olacak olan yapım hikayesi ve senaryosu ile bizleri büyüleyecek. Gece gündüz döngüsü ile birbirinden farklı görevleri yerine getirmek için mücadele edecek hemen hemen her an hayatta kalmak için mücadele edecek ve kan dökmeden bir günümüz bile geçmeyecek. Oyun içerisinde bazen düşmanlar ile savaşacak, bazen yırtıcı hayvanlara karşı kendimizi koruyacak ve benzersiz mekanları keşfedeceğiz.

Yapım içerisinde karakterimizi özelleştirecek ve farklı öğeler ile donatarak daha ilgi çekici, daha güçlü bir yapıya kavuşturabileceğiz.

Assassin’s Creed Odyssey Steam’de 209.00 TL olarak satılıyor.

Oyunun çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

ASSASSIN'S CREED ODYSSEY: LAUNCH TRAILER

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.