Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Odyssey Yarın PC Ve Konsollarda Bedava Olacak

Assassin's Creed Odyssey yarın bedava olarak oynanmaya başlanacak.

2 Ekim 2018’de lansmana çıkan ve günümüzde hala konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam edilen Assassin’s Creed Odyssey’den sevindirici bir haber geldi. Oyun bu hafta bedava olarak oynanabilecek.

Assassins Creed Odyssey Yarın PC Ve Konsollarda Bedava Olacak 2

Oyuncuları Antik Yunan dönemine götüren ve oldukça güzel satış rakamlarına imza atan Assassin’s Creed Odyssey şu sıralar Steam üzerinde indirimli olarak satışlarına devam ediyor. 26 Mart’a kadar Steam üzerinde Ubisoft indirimleri kapsamında yüzde 67 indirimli olarak 269.00 TL yerine 88.77 TL olarak satışlarına devam eden yapım yeni ve güzel bir haber ile daha gündeme geldi.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Assassin’s Creed Odyssey 19 Mart Perşembe – 22 Mart Pazar günleri arasında oynaması ücretsiz olacakmış. Habere göre ücretsiz hafta sonu hem konsolları hem de bilgisayar platformunu kapsayacakmış.

Bilgisayar oyuncuları oyuna Uplay üzerinden ulaşabilirken, PlayStation 4 oyuncuları ise ücretsiz hafta sonuna PlayStation Store üzerinden erişim sağlayabilecekler. Xbox One oyuncularının ücretsiz hafta sonuna katılabilmesi için Xbox Live Gold abonesi olmaları gerekiyormuş. Oyuncular gün içerisinde oyunu cihazlarına indirebilir ve yarın ücretsiz olarak oynamaya başlayabilirler.

Ücretsiz hafta sonu Steam üzerinde olmayacak.

Assassin's Creed Odyssey - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.