Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Odyssey Kasım Güncellemesi İle Daha Zengin Bir Yapıya Kavuşacak!

Assassin's Creed Odyssey bu ay içerisinde yeni bir güncelleme alacak.

Bu yıl yayınlanması ile satış listelerinden eksik olmayan Assassin’s Creed Odyssey, Kasım ayında alacağı güncelleme ile daha zengin bir içeriğe kavuşacak.

Assassins Creed Odyssey Kasım Güncellemesi İle Daha Zengin Bir Yapıya Kavuşacak 2

Kasım ayı içerisinde gelecek güncelleme ile oyuncular Antik Yunan’da yolculuklar yapacak ve yeni içerikler ile karşılaşacaklar. Yeni içerik ve yeni özellikler üzerinde aylardır çalışan geliştirici ekip, oyundaki hikayeye de yenilikler katacak. Yeni yüzlere ve yeni karakterlere sahip olacak olan yapım, ücretsiz alacağı güncelleme ile oyuncuların da yüzünü güldürecek. Güncelleme ile oyuncular Kral Leonidas’ın oynadığı döneme gidecek ve 300 Spartalıların savaşına yakından tanık olma fırsatı elde edecekler.

Oyuna gelecek olan ikinci yeni hikaye ile oyuncular gizemli bir kadın savaşçı ile tanışacaklar. Oyun içerisinde 5’nci bölüme ulaşan oyuncular harita üzerinde sarı renkle işaretlenen görevler görecekler.  Bu görevlerde de zaman sınırı olmayacak. Yani oyuncular bu görevleri diledikleri zaman oynayabilirler. Oyuncular bu ödülleri tamamladıklarında da çeşitli ödüller ile karşılaşabilecekler. Güncelleme ile oyuna bazı zorluklar da gelecek bu zorlukları 30 ve üzeri seviyedeki oyuncular oynayabilecekler.

Assassins Creed Odyssey Kasım Güncellemesi İle Daha Zengin Bir Yapıya Kavuşacak 3

Bu ay içerisinde oyuna iki farklı pakette gelecek. Odysseus ve Odysseus Naval adındaki yeni paketler yeni silah, yeni gemi, yeni bir mürettebat teması ve gemimizin ön kısmı için yeni bir figür içerecek. Bu paketler mağazada oyunculara sunulacak. Güncelleme ile Cyclops Steropes adında bir dev yaratık da oyunculara sunulacak. Ayrıca bu yaratık oyuna kendine has yeni bir görevde ekleyecek. Tek gözlü canavar ile savaşacak ve onu öldürmeye çalışacağız.

Assassin's Creed Odyssey: November Monthly Update | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.