Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Odyssey Duyuruldu!

Assassin's Creed Odyssey, E3 2018'de oyuncuların karşısına çıkacak.

Ubisoft’un efsanevi serilerinden birisi olan Assassin’s Creed, son oyunu olan Origins ile milyonlarca kopya satarak geliştiricisinin kasasını parayla doldurmayı başarmıştı. Ubisoft’tan yeni oyun atılımı geldi.

Bu sabah Assassin’s Creed’in Twitter sayfası üzerinden yapılan paylaşım, adeta oyun dünyasında bomba etkisi yarattı.  Ubisoft yaptığı paylaşım ile beraber yeni Assassin’s Creed oyununu duyurdu. Serinin son oyunu Assassin’s Creed Odyssey olarak duyuruldu. Odyssey’de bizleri Antik Yunan haritaları karşılayacak. Bir nevi Spartalıların dönemine gideceğimiz oyunda, sürükleyici bir yapı bizleri bekliyor olacak. 5 saniyelik bir fragmanla duyurulan yapım, oyun içerisindeki atmosfere dair çok kısa bir kesiti de bizimle paylaşıyor.

Uzun süredir beklenen bir temaya sahip olacak olan Odyssey, merakla beklediğimiz E3 2018’de oyuncuların karşısına çıkacak. Henüz hakkında herhangi bir bilginin yer almadığı oyunda, eşsiz grafiklerin ve alışılmışın dışındaki içerikler olması bekleniyor. Antik Mısır dönemine gideceğimiz oyunda, ordu savaşlarına katılacak ve aksiyonun tam ortasına giriş yapacağız.

Ubisoft, Assassin’s Creed Odyssey hakkında detaylı bilgiyi önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan E3 2018’de oyuncularla paylaşacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.