Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed IV Black Flag İçin Son Üç Gün!

Assassin's Creed IV: Black Flag 23 Aralık'a kadar tamamen ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediyor.

2013 yılında yayınlanan ve o dönemin en iyi aksiyon macera oyunu seçilen Assassin’s Creed IV Black Flag 23 Aralık’a kadar ücretsiz dağıtılmaya devam ediyor. Oyunu denemeye fırsat bulamayanlar ücretsiz etiketten yararlanabilirler.

Assassins Creed IV Black Flag İçin Son Üç Gün 2

2013 yılına damga vuran oyunlar arasında yer alan Assassin’s Creed IV Black Flag, şu sıralar oyun severlere ücretsiz olarak dağıtılıyor. Ubisoft’un göz bebeği niteliğindeki Assassin’s Creed serisi Black Flag ile gemi savaşlarını beraberinde getirmiş ve alışılmışın dışına çıkmıştı. Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun 23 Aralık’a kadar ücretsiz olarak dağıtılmaya devam edilecek. Günümüzde Origins ile satış listelerinden eksik olamayan Assassin’s Creed serisi, unutulmaya yüz tutmuş olan Black Flag’i de yeniden gün yüzüne çıkardı.

11 Aralık’tan bu yana tamamen ücretsiz olarak dağıtılan Assassin’s Creed IV Black Flag, oyunculara aksiyon ve adrenalin dolu bir deniz savaşı sunuyor. Deniz savaşlarında oldukça gelişmiş grafikler kullanan Ubisoft Montreal, oyunculara en gerçekçi gemi simülasyonunu da beraberinde sunuyor. Denizlerin hakimi olmaya çalıştığımız oyunda içerikte oldukça zengin bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Konsol ve bilgisayar platformu için geliştirilen oyun, günümüzde belirli bir oyuncu sayısına hitap etmektedir.

Assassins Creed IV Black Flag İçin Son Üç Gün 1

Steam’de 69.99 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olan Assassin’s Creed IV: Black Flag’e dilerseniz buradan ücretsiz olarak sahip olabilir ve oyunun tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.