Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed Anlatım Yönetmeni Ubisoft’tan Ayrılıyor

Assassin's Creed: Valhalla, Black Flag ve Revelations oyunlarının anlatı yönetmeni olan Darby McDevitt, Ubisoft'taki görevini bıraktı.

Assassin’s Creed: Valhalla, Black Flag, Revelations gibi Assassin’s Creed oyunlarının baş yazarı Darby McDevitt, 10 yıl sonra Ubisoft’tan ayrıldığını duyurdu. McDevitt, haberi kişisel Twitter hesabından duyurdu. McDevitt, “yeni bir maceraya atılmaya karar verdiği” dışında geleceği hakkında hiçbir plan paylaşmadı.

Assassin's Creed

McDevitt, öncelikle Assassin’s Creed franchise’ındaki kapsamlı kredileriyle tanınır. DS’de Discovery ve PSP’de Bloodlines gibi mobil Assassin’s Creed oyunlarında senarist olarak görev yaptı ve bunun ardından ise iptal edilen 3DS oyunu Assassin’s Creed: Lost Legacy’de de Baş Yazar olarak kabul edildi.

Sonunda Assassin’s Creed Revelations ve Assassin’s Creed 4: Black Flag’de baş yazar olarak ve Assassin’s Creed: Unity’de yardımcı yazar olarak çalıştı. Serideki son kredisi Assassin’s Creed: Valhalla’da Anlatı Yönetmeni olarak çalıştı. Video oyunları işbirliğine dayalı bir çaba olsa da, McDevitt’in adına büyük kredileri var, Black Flag ve Valhalla gibi oyunlar, franchise genelinde en popüler oyunlardan ikisidir.

Darby McDevitt resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada “Yıllar içinde çalışmalarımızı destekleyen ve genişleten tüm hayranlara ve içerik yaratıcılarına teşekkür ediyorum. İlginiz için teşekkür ederiz! En derin saygı ve hayranlığıma sahipsiniz. Birçoğunuzu tanımak bir ömür boyu onurdu.” dedi.

Assassin’s Creed serisinin geleceği hakkında henüz bir bilgi yok, ancak Netflix ve Ubisoft, Castlevania animasyon serisinin yapımcılarından yeni bir Assassin’s Creed animesi duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.