Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Assassin’s Creed 3 Remastered’in Gelişmiş Özellikleri Olacak!

Assassin's Creed 3 Remastered serinin dışına çıkacak özelliklere sahip olacak.

2012 yılında konsol ve bilgisayar platformu için yayınlanan Assassin’s Creed 3 yıllar sonra Remastered sürümü ile yeniden karşımıza çıkacak.

Assassins Creed 3 Remastered’in Gelişmiş Özellikleri Olacak 2

Çıkış tarihi konusunda henüz bir bilginin yer almadığı oyun Assassin’s Creed 3 Remastered geçtiğimiz haftalarda Ubisoft tarafından yapılan bir açıklama ile oyunculara duyurulmuştu. Yaklaşık 1 ay önce duyurulan yeni yapım bugün yeniden gündem de kendine yer buldu. Orjinal sürümünün daha ötesinde özelliklere sahip olacak olan yapım da geliştirilmiş oyun mekaniği yer alacak. Yeni karakter modellemeleri ile serinin dışına çıkacak olan Remastered sürüm bünyesinde birçok yeniliğe yer verecek.

Ubisoft’un açıklamasına göre oyun mekaniği iyileştirilmiş ve mevcut özelliklerin de dışında özellik Remastered sürüme eklenmiş. Tabii şuan için özelliklerin ve değişikliklerin bir listesi oyunculara duyurulmadı. Ancak yapılan yenilik ve değişiklikler Assassin’s Creed 3’ün oyuncularından alınan geri bildirimlere göre düzenlenmiş. Yeni sürüm de PC, PS4 Pro ve Xbox One X için 4K ve HDR desteği de yer alacak. Yeni karakter modelleri, yeni ışık sistemi yeni sürümün başlıca özellikleri arasında yer alacak.

Yapım PS4’de ve Xbox One’da standart olarak 1080p’de çalışacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.