Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ashes of Creation İçin Ekibe Yeni Geliştiriciler Katıldı

Büyük bir merakla beklenen Ashes of Creation giderek geliştirici kadrosunu çoğaltıyor.

Intrepid Studios kendisinin amiral gemisi MMORPG oyunu Ashes of Creation’ın geliştirme süreci için ekibe 7 önemli çalışanı daha kattı. Yeni dahil olanların büyük çoğunluğu eski Daybreak Game Company çalışanları ve bundan sonra Ashes of Creation için çalışacaklar.

ashes of creation icin ekibe yeni gelistiriciler katildi 1

Kickstarter’da sadece 1 gün içinde 1 milyon dolar toplayan ve ilgi çekici özellikleriyle ciddi bir ‘hype’ oluşturan Ashes of Creation, şu anda gelmiş geçmiş en büyük prodüksiyona sahip MMO oyunu olarak adından söz ettiriyor. Yeni katılan kişilerle birlikte çalışan sayısı 100’ü geçerken, ekibe giren 7 kişi ise Michael Roca, Grat Crabtree, Devin Lafontaine, Tad Ehrlich, Garrett Fern, Zin Chiang ile Midori Bond.

Aynı zamanda San Diego’daki stüdyolarını da doldurmak isteyen Intrepid Studios ilerleyen haftalar da burası için 21 yeni geliştirici daha alacak. Konuya dair oyunun yapım yönetmeni Steven Sharif de açıklama yaparken çok ciddi bir hızda büyüdüklerini ve MMO sektörünün yetenekli çalışanlarını ekibe dahil ettiklerini ifade etti.

Stüdyo aynı zamanda Ashes of Creation’ın birinci alpha aşamasının 2018’in dördüncü çeyreğinde başlayacağını da duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.