Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Arma 3’ün Yapımcılarının Ücretsiz FPS Oyunu Argo Ve Devasa Arma 3 Güncellemesi Yayınlandı

Bohemia Interactive bütün oyuncularını sevindirecek şahane haberlerle geliyor. Arma 3 için çıkışından bu yana yayınlanan en büyük ikinci güncelleme geliyor. Ayrıca yeni ücretsiz FPS oyunları Argo da Steam'e yükleniyor.

Savaş simülatörleri denince akla gelen en önemli serilerden biri olan Arma serisinin üçüncü oyunu Arma 3, çıkışından bu yana yayınlanan en büyük ikinci güncelleme paketini alıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz güncelleme, oyuna yepyeni bir ada haritası ekliyor. Bohemia Interactive bununla sınırlı kalmak istemiyor. Kısa süre önce duyurdukları ve tamamen ücretsiz olarak oynanabileceğini ifade ettikleri yeni PvP tabanlı birinci şahıs nişancı oyunları Argo’yu da yayınlıyorlar. Argo, Arma serisinin ağır simülasyon özelliklerinden uzak, nispeten arcade bir oynanışa sahip olacak.

argo

Geliştirici ekibin bir başka oyunu olan Operation Flashpoint: Cold War Crisis’ten muhteşem bir ada haritası Arma 3 coğrafyasına ekleniyor. Üstelik de ücretsiz genişleme paketinin bir parçası olarak. Geçen sene yayınlanan Apex genişleme paketinden bu yana çıkarılmış en büyük genişleme paketi olduğunu söyleyebiliriz.

Eğer Arma 3’e sahipseniz, Steam’e eklenmiş olan DLC’ye otomatikman sahip oluyorsunuz. Kütüphanenizde yeni indirilebilir içeriği kontrol edebilirsiniz. 62 kilometrekarelik yepyeni bir ada ekleyecek olan DLC, alışılmış Arma 3 özelliklerini eski oyunlardan hatırlayacağınız bir coğrafyaya entegre edecek. Malden haritası, kendi coğrafi özellikleri ile birebir olarak oyuna geliyor.

arma 3 harita

Ayrıca Arma 3’ün farklı bir versiyonu olarak düşünebileceğiniz, rekabetçi çevrimiçi modlara odaklanan Argo da Steam üzerinden yayınlandı. Argo’yu indirmek için Arma 3’e sahip olmanız gerekmiyor. Bu tamamen bağımsız bir oyun. Simülatör özelliklerinin hafifletildiği arcade bir oynanış sistemi bulunuyor.

Birinci şahıs nişancı oyunu arayışındaysanız, Steam yaz indirimleri için mağazada gezinirken Argo’yu da kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Buraya tıklayarak oyunun mağaza sayfasına gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.