Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ARK: Survival Evolved, Kendisine Oy Veren Herkese Koyun Verecek

ARK: Survival Evolved için oy kullanan herkes koyunun sahibi olacak. Gökten koyun yağacak koyun. :)

ARK: Survival Evolved’ den efsanevi bir kampanya geldi. Bildiğiniz gibi şu anda Steam’ de devam etmekte olan kış indirimleri bulunuyor. İnanılmaz indirimlerle oyuncuların gözünü döndüren oyunların arasında olan ARK, başka bir Steam etkinliği için herkese kampanyasını duyurdu.

Steam ayrıca en iyi oyunları da birçok farklı kategori üzerinden seçiyor. ARK’ ın yaptığı kampanyada eğer ki sıradaki Steam ödülü sırasında ARK’ a oy verirseniz, oyuna henüz gelmemiş ama yakında gelecek olan koyunun sahibi olacaksınız. 

1482804836 Dossier OvisAries ds1 670x434 constrain

Studio Wildcard, bizi trollüyor mu yoksa gerçekten verecek mi çok merak ediyoruz doğrusu. 

Sırada ki ödül töreninde Çiftlik Hayvanlarını En iyi Kullanan Oyun Ödülü olacak. Böyle bir ödül verilirken, kendisine oy veren herkese Koyun vermesi de birazcık komik kaçıyor açıkçası. 

Önümüzde ki büyük güncelleme ile geleceği duyurulan koyunun gerçekliğini sorguluyoruz açıkçası. Gerçi, oyunda zaten Megaleceorus vardı. Ben onları koyun gibi bir şey sanıyordum. Geyiğe de yakın gerçi. Studio Wildcard, belki de biz oyunculara bir şaka yapmak istemiş de olabilir. Sonuçta burada koyundan bahsediyoruz. Bari boğa gibi bir şey olsaydı da bir aksiyonu olsaydı değil mi ama. Bakalım bekleyip göreceğiz. Gerçek mi değil mi çok yakında, tahminlerimize göre Ocak ayında Tek Tier güncellemesi ile birlikte gelecek olan güncellemede öğreneceğiz. 

Sizce, gerçekten verilecek mi yoksa Studio Wildcard, şaka mı yapmak istemiş.?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.