Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ark Survival Evolved 1. Yılını Kutluyor

Ark Survival Evolved'in 1. Yıl Videosu Yayınlandı

Ark Survival Evolved oyunu bundan tam bir sene önce hayatlarımıza girdi. İçimizde tuttuğumuz hayatta kalma oyun aşkını söndüren Ark'ın yıldönümü tam bir hafta boyunca doyasıya kutlayacağız. Bu kutlama ile birlikte gelen güncellemelerde neler gelecek peki, biraz da onlardan bahsedelim. 

 

İlk olarak oyuna iki yeni hayvan eklenmiş durumda. Bunlardan ilki Diplodocus adındaki, otçul bir  hayvan. Büyüklüğünün yanında hızı ile de göz dolduran Diplodocus'lar oyundaki otobüs açlığını giderecekler. Üzerine onlarca insanı alabilen Diplodocuslar sayesinde, oyunda servisçilik adında yeni bir meslek çıkabilir.

 

İkinci hayvana gelecek olursak, Leech ismindeki yaratık. Sülüklerin, tarih öncesi hali olan bu Leech'ler, özellikle bataklıkta, başımıza büyük dertler açacakmış gibi gözüküyor. 

 

Dodorex'i ve Ejderha'yı da gördüğümüz bu videda yok yok diyebiliriz. Ejderha Arena'sını da gördüğümüz bu video ile görmüş olduk ki, Ark'ın daha değişim göreceği çok fazla şey var. Bakalım ilerleyen günlerde nasıl güncellemeler alacak, hep beraber bekleyip göreceğiz.

 

ARK One Year Anniversary and Patch 242: Enter the Dragon!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.