Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple Watch Series 4 Tanıtıldı: Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Özellikleri

Apple Watch 4 tanıtıldı! İşte Apple Watch 4 çıkış tarihi, fiyatı ve özellikleri...

Apple bugün Steve Jobs Theater’da sadece yeni iPhone XS modellerini tanıtmakla yetinmedi, aynı zamanda akıllı saati Apple Watch Series 4’ü de tanıttı. Yeni Apple Watch ilgi çekici özelliklere sahip olurken, biz de Apple Watch 4 fiyatı ve Apple Watch 4 özellikleri hakkında bilgi vereceğiz.

apple watch series 4 tanitildi cikis tarihi fiyati ve ozellikleri 1

Apple Watch Series 4 Çıkış Tarihi – Apple Watch 4 Ne Zaman Çıkıyor?

Apple’ın yeni akıllı saati bugün duyuruldu ve çıkış tarihi de kesinleşmiş oldu. Buna göre Apple Watch Series 4, 21 Eylül 2018 tarihinde resmen kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Apple Watch Series 4 Teknik Özellikleri – Apple Watch 4 Yenilikler

Yeni Apple Watch 4, üç farklı renk seçeneğine sahip olacak: gümüş, gri ve altın. 40mm ve 44mm olarak iki farklı boyutta çıkacak olan iddialı akıllı saatin ekranı da bu se fer büyütülmüş. Böylece farklı kullanıcı kitlelerine de daha çok hitap edecek.

Yine su temasına karşı dayanıklı olan Apple Watch Series 4, yan tarafta bir tuşa sahip fakat bu tuşun kapasitif görevi de bulunuyor. Bataryası da genişletilen cihaz, böylece daha uzun kullanım ömrü sunuyor ve şarj derdinden kurtarıyor.

apple watch series 4 tanitildi cikis tarihi fiyati ve ozellikleri 2

64-bit S4 işlemci çipseti ile çalışacak olan Apple Watch Series 4, iki kat daha yüksek performans sunarken, aynı zamanda hareket olmaması halinde acil servise otomatik haber gönderiyor. Nabız, kalp ve fitness özellikleri de geliştirilen Apple Watch Series 4 oldukça başarılı bir akıllı saat.

Apple Watch Series 4 Fiyatı – Apple Watch 4 Kaç Para?

WatchOS 5 arayüzüyle çalışacak olan Apple Watch Series 4 akıllı saatler ABD’de 399 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkacak. SIM kartı bulunan LTE sürümü ise 499 dolar olacak. Cihazın çıkış tarihi ise 21 Eylül.

apple watch series 4 tanitildi cikis tarihi fiyati ve ozellikleri 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.