Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple Watch SE Kullanıcılarının Yaşadığı İlginç Sorun

Apple Watch SE kullanıcılarılarının yaşadığı ilginç ısınma sorunu.

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve kısa süre önce satışa sunulan Apple Watch SE kullanıcıları ilginç bir sorun yaşıyor.

apple watch se kullanicilarinin yasadigi ilginc sorun 3

Apple Watch SE kullanıcısı olan iki kiki, akıllı saatin beklenenin üzerinde ısınmasından şikayetçi oldu. Apple Watch SE modelinde yaşanan bu sorun bileği yakma seviyesine geçebiliyor.

Aktarılan bilgilere göre 10 – 21 Ekim tarihleri arasında, Apple Watch SE modeli kaynaklı dokuz vaka rakorlanmış. Bu vakalardan sadece biri ABD’de yaşanırken bir diğeri ise Güney Kore’de yaşandı. Kullanıcıların aktardığı bilgilere göre aptic Engine modülü ile Digital Crown tekerleği arasındaki ısım ısınıyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapmayan Apple’ın ilerleyen günlerde bir açıklama yapması bekleniyor.

Apple Watch SE Özellikleri

Apple Watch Series 4 / Apple Watch Series 5 ve Apple Watch Series 6 ile benzer bir tasarıma sahip olan model, Apple Watch Series 5 gibi maalesef her zaman açık ekran özelliğine sahip değil. Bu nedenle saat sadece kullanıcılar tarafından dokunulduğunda ya da kollarını kaldırdığında açılıyor. Apple Watch SE modeli ayrıca ülkemizde de uzun bir süredir kullanıma açılan EKG ölçme özelliğine sahip değil. 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı kasa boyutuna sahip olan model LTE destekli bir sürüme de sahip. Apple’ın S5 işlemcisinden güç alan Apple Watch SE modeli, düşme algılama ile uyku takibi özellikleri de sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.