Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple Music Servisine Artık İnternet Üzerinden Erişilebiliyor

Apple Music internet tarayıcıları üzerinden artık kullanılabilecek.

Apple’ın geçtiğimiz yıllarda duyurduğu müzik servisi Apple Music’in en önemli eksikliklerinden birisi olan tarayıcı desteği nihayet kullanıma sunuldu. Apple Music kullanıcıları artık tarayıcılar üzerinden müzik dinleyebilecek.

apple music servisine artik internet uzerinden erisilebiliyor 2

Apple’ın Spotify servisinin aksine sadece ücretli abonelik paketi seçeneği bulunan online müzik servisi Apple Music gelişmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce şarkı sözleri özelliği gelen Apple Music’e şimdi de tarayıcı desteği geldi. Kullanıcılar artık internet tarayıcıları üzerinden Apple Music hesaplarına bağlanarak müziklerini diledikleri yerden dinleyebilecek.

Eylül ayından itibaren beta olarak test edilen servis sonunda kararlı bir şekilde tüm kullanıcıların kullanımına sunuldu. Kullanıcıların music.apple.com adresi üzerinden erişebilecekleri hizmet ile artık her yerden müzik dinlemek mümkün hale geliyor. Apple Music kullanıcıları internet sitesine girdikleri anda değişimi görebilecek. Sayfanın sol tarafında Apple Music kontrol paneli yer alırken sayfanın sağ tarafında ise içeriklerin olduğu kısım yer alıyor.

Kullanıcıların hesap girişi yaparak erişim sağlayabilecekleri ya da ücretsiz deneme hesabı açabilecekleri Apple Music servisi ile birlikte kullanıcılar internet tarayıcıları üzerinden kesintisiz ve reklamsız müzik dinlemenin keyfine varabilecek. Son olarak Apple Music tarayıcı desteğinin yanında macOS, iOS, Windows ve Android platformlarında da kullanılabiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.