Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple Music, Nest Audio Gibi Google Home Cihazlara Geliyor

Artık Google akıllı ev cihazlarınızdan en sevdiğiniz Apple Music şarkılarını dinleyebilirsiniz.

Google’ın geçen hafta yaptığı bir blog gönderisinde, Apple Music nihayet Google Asistan özellikli cihazlara yayılmaya başladığını duyurdu. Buna Nest Audio, Nest Hub, Nest Hub Max ve Nest Mini gibi hoparlörler ve ekranlar dahil.

Apple Music Nest Audio Gibi Google Home Cihazlara Geliyor 2

Apple Music aboneleri, Apple Music hesaplarını Google’ın Spotify, YouTube Music, Pandora ve Deezer ile entegrasyon sunduğu Google Home uygulamasında bağlayabilir.

Hesabınız bağlandıktan ve varsayılan müzik yayın hizmeti olarak seçildikten sonra, örneğin “Hey Google, Tatil şarkı listesini çal” diyerek müzik çalabilirsiniz.

Ayrıca Apple Music’teki belirli bir şarkıyı veya sanatçıları ve türe, ruh haline veya etkinliğe göre müziği de isteyebilirsiniz. Birden fazla Google Asistan özellikli akıllı hoparlöre veya ekrana sahipseniz, hoparlörler eklemek ve müziği evinizde taşımak için Google’ın çok odalı sesini kullanabilirsiniz.

Apple Music’i eklemek, aynı zamanda iPhone sahibi olan Google Asistan merkezli akıllı ev sahipleri için hayatı kolaylaştırır. Bu, Apple’ın üçüncü taraf bir akıllı hoparlöre ilk gelişi değil: Apple Music, yeni Echo ve Echo Dot gibi Amazon Alexa hoparlörlerinde bağlantılı bir hizmet olarak zaten mevcut.

Apple artık Google Assistant cihazlarında olduğu için, iPhone ve Apple Music kullanıcıları en sevdikleri şarkıları evde dinlemek için her zamankinden daha fazla seçeneğe sahip olacak.

Apple Music, ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve Japonya’da Nest ve diğer Asistan özellikli akıllı hoparlörler ve ekranlarda kullanıma sunulmaya başladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.