Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple Kullanıcılarının En Çok Kullandığı Emojiler Belli Oldu!

Sohbetleri daha keyifli hale getiren emojiler'in hayatımızda ki önemi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Apple kullanıcılarının en çok kullandığı emoji belli oldu.

Teknoloji devleri arasında gösterilen Apple, geçtiğimiz günler de emojilerini değiştireceğini açıklamıştı. Her geçen gün yaygınlaşan akıllı telefonlar artık mesajlaşmada da çığır açtı.

Apple Kullanıcılarının En Çok Kullandığı Emojiler Belli Oldu 2

Akıllı telefonlar hayatımıza girdikten sonra sıradan metin mesajlarının yerini çeşitli surat ifadeleri aldı. Emoji olarak adlandırılan bu surat ifadeleri günümüzde oldukça popüler bir konuma geldi. Hemen hemen bütün haberleşme ve mesajlaşma uygulamalarında bulunan emojiler, sohbetleri daha keyifli bir hale getiriyor. Apple kullanıcıları için neredeyse hayati öneme sahip olan emojiler geliştirilmeye de devam ediyor.

Apple’ın verdiği bilgilere göre kullanıcıların en çok kullandığı emojiler belli oldu. Sonuçlar bizleri pek şaşırtmış olmasa da en çok kullanılan emoji tamda tahmin ettiğim gibi bir ifadeye sahip. Apple tarafından paylaşılan bilgilere göre araştırmanın sonucu sadece Amerika bölgesine sahip.

Geçtiğimiz günler de iPhone X amiral gemisini piyasaya süren Apple, ön siparişler de rekor seviyeye ulaşmasının ardından kullanıcılarından da tam not almayı başardı. Unutmadan belirtelim iPhone X de kullanılan emojiler AR teknolojisi sayesinde geliştirilmiş.

Apple Kullanıcılarının En Çok Kullandığı Emojiler Belli Oldu 1

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.