Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ta Gökyüzünde Garip Bir UFO Belirdi

Hemen söyleyelim, bahsettiğimiz Ultra Fast Octane değil.

Birçok Apex Legends oyuncusu, oyuna son gelen etkinlik olan Shadow Royale ile meşgul olsa da, bazı oyuncular hem King’s Canyon hem de World’s Edge‘in üzerindeki gökyüzünde alışılmadık bir şey fark ettiler: bir UFO.

Bu ilginç UFO’yu bizlere gösteren ilk kişi Apex Dataminer Shrugtal. Bu durumun, Sezon 7 güncellemesi ile ilgisi olması muhtemel.

Aynı zamanda Legacy of a Thief sanat eserine şüpheli bir şekilde benziyor. İşte, bir göz atın:

Respawn Entertainment‘ın ücretsiz oynanabilen battle royale nişancı oyunu Apex Legends, 4 Kasım’da Steam’de yayınlanacak. Sezon 7’nin gelişiyle aynı zamana denk geliyor. Tekrar hatırlatalım, oyun 4 Kasım’da Steam’e gelecek ama Nintendo Switch için çıkışı ertelendi.

İlgili bir haberde, en son Apex Legends güncellemesi olan Aftermarket için yama notlarında, geliştirici ekibin bir süredir Wraith‘i zayıflatmak için mücadele ettiğini ve yeteneklerinde yapılan önceki değişikliklerin karakteri dengelemek için yeterli olmadığını açıkladı. Sonuç olarak, Wraith‘in artık daha dik durması ve “vücudunun daha geniş bir alanını silah ateşine maruz bırakması” için tasarlanmış yeni bir dizi koşu animasyonu olacak.

APEX LEGENDS SEZON 7 İLE BİRLİKTE STEAM’DE detaylara bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Apex Legends Fight or Fright Event 2020 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.