Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Yeni Karakterleri Sızdırıldı!

Apex Legends önümüzdeki güncellemeler de iki yeni karakter alabilir.

70 milyon oyuncu sayısını deviren Apex Legends yeni gelişmeler ile oyuncularını heyecanlandırmaya devam ediyor. Daha önce Forge isimli yeni bir karakter sızıntısı ile gündeme gelen yapım bugün yeni bir karakter sızıntısı ile yine manşette yer alıyor.

Apex Legends’ın Yeni Karakterleri Sızdırıldı 2

2019 yılı içerisinde mobil platforma da çıkış yapması beklenen Apex Legends geçtiğimiz haftalarda bir duyuru yapmış ve oyunun mobil platforma gelmesinin en az 1.5 yıl süreceğinden bahsetmişti. Mobil oyuncular tarafından hayal kırıklığı yaratan bu haberin arkasından yeni bir sızıntı daha geldi. Daha önce Forge isimli bir karakter internete sızdırılırken bugün de yeni bir karakter sızıntısı yapıldı.

Altchar’ın haberi ile öğrendiğimiz yeni sızıntı da yeni karakterlerin adının Forge ve Conduit olduğu ifade ediliyor. En son gelen sızıntılara göre oyun içerisine gelecek olan muhtemel iki karakterin adları Forge ve Conduit olarak oyunun dosyaları arasında görünmüş.

Tabii yeni karakterler hakkında pek bilgi yokmuş. Ancak Apex Legends veri madencileri oyunun data dosyaları arasında bu iki karakterin farklı özelliklere sahip olacağını öğrenmişler.

Son zamanlarda oyuncularına yepyeni bir harita, yeni karakterler ve silahlar sunan oyun ilerleyen güncellemelerde de oyuncuları heyecanlandıracak gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.