Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Yeni Karakteri Fuse’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

Apex Legends'ın yeni sezonu olan Sezon 8 ile birlikte oyuna gelecek olan Fuse karakterinin detayları belli oldu.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends için yeni karakter duyuruldu. Respawn Entertainment, dünyanın en çok oynanan Battle Royale oyunlarından biri olan Apex Legends’ı yakında listedeki başka bir karakterle zenginleştiriyor ve işte hem büyük buluşma hem de yetenekleriyle ilgili ayrıntıları haberimizin devamında okuyabilirsiniz.

Apex Legendsin Yeni Karakteri Fusein Cikis Tarihi Aciklandi

Apex Legends’ın yeni karakteri Fuse, 2 Şubat 2021’de başlayacak olan Sezon 8 ile Apex Legends’a geliyor. Respawn Entertainment ayrıca yeteneklerini sergileyen bir video yayınladı ve karakterin geçmişi hakkında biraz daha fazla bilgi verdi.

Grenadier, Fuse’un pasif yeteneğidir. Pasif yeteneği sayesinde envanter yuvası başına bir el bombası daha taşımasına izin verecek ve onları daha uzağa uçuracak, daha hızlı hareket edecek ve daha doğru bir şekilde hedeflediği noktaya atabilecek. Bunun da ötesinde, Fuse’a özgü animasyonu alacaksınız – mekanik kolundan el bombaları ateşleyecek.

Knuckle Cluster, Fuse’un daha küçük patlayıcıları serbest bırakmasına ve ardından patlamaya devam edecek bir misket bombası fırlatmasına neden olacak taktiksel bir beceridir. Normal patlayıcılar azaldığında oldukça faydalı olacaktır.

Fuse’un ulti özelliği olan The Motherlode, el bombası fırlatıcı Wally’yi çıkarır ve hedeflenen dairesel bir alanda bir bombardıman başlatmak için havaya ateşler. Bu patlayıcılar havada patlayacak ve 2,5 saniye sonra yere inecek ve kurbanlara siper almak için çabalamaları için bu kadar zaman verecektir. İnen her şey ateşli bir iz bırakacak ve bu da bunu mükemmel bir alan kontrol aracı yapacaktır. Karakterin için yayınlanmış olan tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Meet Fuse – Apex Legends Character Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.