Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Üç Karakteri Üzerinde Dengeleme Yapılacak!

Apex Legends'a dengeleme yaması gelecek.

Yayınlanmasından sadece 26 gün sonra 50 milyon oyuncu sayısını deviren ve şu sıralar deli gibi oynanmaya devam edilen Apex Legends yeni güncellemeler ile hatalarından arınmaya devam ederken bazı değişiklikler de almaya devam ediyor.

Apex Legends’ın Üç Karakteri Üzerinde Dengeleme Yapılacak 2

Respawn Entertainment imzası ile geliştirilen Apex Legends milyonlara ulaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda aldığı güncelleme ile bir dizi değişikliği oyunculara sunan yapım yeni bir güncelleme daha almaya devam ediyor. Bilindiği üzere Apex Legends içerisinde birbirinden farklı karakterler mevcut. Bu karakterler arasındaki dengeleme de oyun içerisinde adil bir ortam olmasını sağlıyor. Bugün Altchar’ın yapmış olduğu habere göre oyuna yeni gelecek olan güncelleme ile Mirage, Wraith ve Lifeline isimli karakterler için bir takım değişiklikler yapılacakmış.

Reddit üzerinde duyurulan güncelleme belirtilen üç karakter üzerinde bazı değişiklikler yapacakmış. Karakterler için yeni yetenekler düşünülmezken sadece belirli dengelemeler yapılacağından söz ediliyor. Respawn Entertainment henüz güncellemenin çıkış tarihini onaylamamış. Yamanın gelmesi bir kaç haftayı da bulabilirmiş.

Güncelleme ile yapılan tüm değişiklikler oyuncular ile paylaşılacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.