Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Twitch’te İzlenme Oranı Yüzde 75 Azaldı!

Apex Legends, Twitch üzerinde kan kaybediyor.

50 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan ve kitlesini her geçen gün artırmaya devam eden Apex Legends şu sıralar Twitch ile gündeme geliyor. Twitch’te oyuncular tarafından ilgisizleşen yapım, izlenme oranında yüzde 75 düşüş yaşamış.

Apex Legends’ın Twitch’te İzlenme Oranı Yüzde 75 Azaldı 1

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 4 Şubat’ta ücretsiz olarak lansmana çıkan Apex Legends günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor. Yakında yeni bir güncelleme ile oyun içerisinde bazı dengelemeler alacak olan yapım, şu sıralar kan kaybediyor gibi görünüyor. Yayınlanması ile kısa sürede milyonlara ulaşan oyun PC Games N’in haberine göre ilgi kaybediyormuş.

Yapılan haberde geçtiğimiz hafta oyun hakkında çok sayıda rapor yayınlandığından da söz ediliyor. Yayınlanan raporlarda oyunun Twitch izleyici sayısında yüzde 75 gibi bir düşüş olduğu göze çarpıyormuş. Ayrıca ünlü YouTuber Dr DisRespect gibi bazı kişiler Apex Legends’ın H1Z1 gibi sonradan popülaritesini kaybedeceğinden söz etmiş.

Twitch üzerinde 7 günde 40 milyon saat kayıt yapıldığı ifade edilirken son bir kaç hafta da bu oranın yüzde 75 civarında düşüş yaşadığı belirtiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.