Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın The Old Ways Etkinliği 7 Nisan’da Başlayacak

Apex Legends'ın yeni etkinliği 7 Nisan'da başlayacak.

30 milyondan fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam edilen Apex Legends yeni etkinlikler ile oyuncularına eğlenceli anlar sunmaya devam ediyor. 7 Nisan’da başlayarak olan yeni etkinlik ile oyuncular yine sürpriz ödülle elde edecekler.

Apex Legends’ın The Old Ways Etkinliği 7 Nisan’da Başlayacak 2

Sık sık çeşitli güncellemeler ile oyuncularına yeni içerikleri deneyimleme fırsatı veren Apex Legends sıradaki etkinliğini duyurdu. The Old Ways adında duyurulan yeni etkinlikte oyuncular yine rekabet dolu anlar yaşayacaklar.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun en yeni etkinliği olacak olan The Old Ways 7 Nisan – 21 Nisan tarihleri arasında düzenlenecekmiş. Oyuncular belirtilen süre içerisinde birbirinden farklı zorlukları tamamlayarak daha çok puan kazanabileceklermiş. Meydan okuma başına 1000 puan kazanacak olan oyuncular daha hızlı seviyelerini yükseltebileceklermiş. Oyuncular etkinlik sürecinde duo olmak üzere birçok modu da deneyimleyebileceklermiş.

Etkinlikte oyunculara özel ödüller de sunulacakmış. Oyuncular performanslarına bağlı olarak puanlar elde edecek, kozmetik ürünler ile karşılaşacaklarmış.

Haber içerisinde yeni etkinliğe dair bir de fragman paylaşılmış. Fragmanda etkinlik oyunculara tanıtılmış.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.