Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Mobil Sürümü Bu Yıl Çıkacak!

Apex Legends'ın çıkış tarihi 2020 yılı olarak ifade edildi.

4 Şubat 2019’da lansmana çıkan ve kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan Apex Legends günümüzde 50 milyondan fazla oyuncuyu ağırlamaya devam ediyor. Mobil oyuncular tarafından da merakla beklenen yapım bu yıl hem Android hem de iOS platformuna çıkış yapacakmış.

Apex Legends’ın Mobil Sürümü Bu Yıl Çıkacak 2

PUBG ve Fortnite gibi oyunlarda yer alan battle royale modunun bir anda patlaması ile oyun dünyasındaki birçok geliştirici ya mevcut olan oyunlarına battle royale modunu getirdi yada yeni bir battle royale oyunu yarattı. Respawn Entertainment’te sessiz sedasız bir şekilde Apex Legends’ı geliştirdi. EA tarafından konsol ve bilgisayar platformunda ücretsiz olarak yayınlanan yapım epey ilgi gördü ve günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

Mayıs 2019’da mobil platform için de duyurulan başarılı yapım bugün yabancı kaynakların haberleri ile yine gündeme bomba gibi düştü. Peki Apex Legends Mobile ne zaman çıkacak?

Altchar’ın bugün yapmış olduğu habere göre oyunun mobil sürümü 2020 yılında piyasaya sürülecekmiş. 4 Şubat’ta dördüncü sezonunu oyunculara sunacak olan yapımın mobil platforma geliş tarihi net olarak bilinmezken bugün gelen bilgiler ile oyunun bu yıl içerisinde yayınlanacağı ifade ediliyor.

Apex Legends Mobile’ın çıkış tarihi netleşince haberlerimizde yer alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.