Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın İlk Dengeleme Yaması Yayınlandı!

Apex Legends'ın ilk dengeleme güncellemesi yayınlandı.

Şu sıralar yeni alacağı karakter ile adından söz ettiren Apex Legends ilk sezonunu 12 Mart’ta oyunculara sunacak. 12 Mart’ta oyuncuların karşısına çıkacak olan yeni sezon beraberinde Battle Pass’i de karşımıza çıkacak. Oyunun yeni karakteri olan Octane Battle Pass içerisinde yer alacak.

Apex Legends’ın İlk Dengeleme Yaması Yayınlandı 2

50 milyondan fazla oyuncu tarafından konsol ve bilgisayar platformunda ücretsiz olarak oynana Apex Legends, ilk dengeleme yamasını aldı. Bugün tüm platformlarda oyunculara sunulan güncelleme ile oyuna yeni içerikler gelmezken çeşitli dengelemeler yapıldı. PC Gamer’ın haberi ile edindiğimiz güncelleme haberine göre oyuna gelen güncelleme mevcut olan silahlar arasında bir dengeleme yaparken, mevcut olan sorunları da ele almış.

Oyun içerisinde yer alan paketler üzerinde de bazı değişiklikler ortaya koyan güncellemenin boyutu açıklanmadı. Güncelleme ile oyun içerisine enerji cephanesi daha fazla eklenirken, tuzaklar da daha güçlü bir yapıda karşımıza çıkacak. Bazı silahların oranları üzerinde değişiklikler yapılırken ek yama notlarında oyunda bağlantı kopyasına neden olan bazı hataların da ortadan kaldırıldığı belirtiliyor.

Bugün yayınlanan yeni güncelleme daha adil bir oyun sistemine odaklı olarak yayınlandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.