Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Hilecilere Yönelik Önlemleri Artıyor!

Apex Legends'da hilecilerin raporlanması arttı.

Respawn Entertainment’in 2019 model oyunu olarak 4 Şubat’ta lansmana çıkan Apex Legends hilecilerle mücadele etmeye devam ediyor. Overwatch ve PUBG’nin anti hile sistemine ek olarak bugün Apex Legends’da hilecilere yönelik adımlar atıyor.

Apex Legends’ın Hilecilere Yönelik Önlemleri Artıyor 2

Apex Legends’ın geliştiricisi olan Respawn Entertainment son haftalarda oyuncular tarafından bildiren raporlamaları titizlikle inceliyor. Son haftalarda raporların arttığı bilgisini veren geliştirici ekip hile karşısı politikasını sertleştirmeye devam ediyor. Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Respawn’un Topluluk Müdürü Jay Frechette, Reddit üzerinde oyunun anti hile sistemi üzerinde çalıştıklarını ve geliştirilmeye devam edildiğini belirtmiş.

Oyuna yakında gelecek olan güncelleme ile ile bazı değişikler ve düzeltmeler yapıldığını Apex’in Trello sayfası üzerinden duyurulmuş.Son haftalarda raporlamaların arttığı bilgisine ek olarak geliştirici ekip hilecilere karşı önlemlerin artırıldığı belirtiliyor. Frechette, Respawn’un hile raporlarının farkında olduğunu ve özellikle hile yapmanın önceki haftalara nazaran daha önemli bir konu olduğunu belirtmiş.

Hilecilerin artması ile geliştirici ekipte alınan önlem sayısını artırmış ve önlemlerin geliştirilmesine de devam ediliyormuş. Spawn hesaplara yönelikte çalışma yapan ekip hilecilere göz açtırmayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.