Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Grand Soiree Arcade Etkinliği Yarın Başlayacak!

Apex Legends'ın yeni etkinliği yarın başlayacak.

Şubat 2019’da lansmana çıkması ile kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan Apex Legends birbirinden farklı sezonlar ile oyunculara rekabetçi anlar sunmaya devam ederken oyuna yeni bir etkinliğin geleceği belli oldu.

Apex Legends’ın Grand Soiree Arcade Etkinliği Yarın Başlayacak 2

2020 yılı içerisinde mobil platformda da oyuncuların karşısına çıkacak olan Apex Legends bilgisayar ve konsol platformunda oynaması ücretsiz yapısı ile kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. Şu sıralar yeni etkinliği ile gündeme gelen oyun yeni etkinliği ile oyuncularına yenilikler sunacak.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyuna gelecek olan yeni etkinliğin adı Grand Soiree Arcade olarak belirlenmiş ve yeni etkinlik tarihi 14 Ocak olarak duyurulmuş. Oyuncular 14 Ocak’ta Grand Soiree Arcade’de erişebilecek, bu etkinlikte yeni sınırlı süreli oyun modlarının tadını çıkarabilecekler. Etkinlik süresince oyunun mağazasında yeni Art Deco tarzı kozmetik ürünler de oyunculara satılacak.

Oyuncular sınırlı süreli modlarda tüm karakter modellerini test mankenleriyle değiştirebilecek ve bu modlarda deneyimleyebilecekler. Bu modlar ile oyuncular üçüncü şahıs kamera açıları eşliğinde oyunu oynayabilecek ve tadını çıkarabilecekler.

Apex Legends – Grand Soirée Arcade Event Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.