Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Gelirleri Yüzde 74 Düştü!

Apex Legends'ın Nisan ayı geliri 23 milyon dolar olarak duyuruldu.

Battle royale modunun en yeni temsilcilerinden birisi olan Apex Legends 50 milyondan fazla oyuncuya ulaşması ile büyük bir beklenti içerisine girmişti. EA imzalı oyun son iki ayda yüzde 74 gelir düşüşü yaşamış.

Apex Legends’ın Gelirleri Yüzde 74 Düştü 2

4 Şubat 2019’da lansmana çıkan ve battle royale oyunları arasına hızlı bir giriş yapan Apex Legends kısa sürede yüksel gelir rakamlarına da ulaşmıştı. Hızlı ve tempolu oynanışı ile kısa sürede beğenileri toplayan yapım, şu sıralar da gelir düşüşü yaşıyormuş. Bugün Altchar’ın yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Apex Legends’ın son iki ayda yüzde 74 gelir kaybettiği belirtiliyor. Oyunlara yönelik istatistikler yayınlayan SuperData son olarak Apex Legends ile ilgili bir rapor yayınladı.

Altchar’ın haberine göre Apex Legends Nisan ayında Mart ayındaki gelire göre yüzde 74 düşüş yaşamış. Yapım Nisan ayında 23 milyon dolar gelir elde etmiş. Şubat ayında 92 milyon dolar gelir elde eden yapım son aylarda hızlı bir düşüş yaşamış.

Geçtiğimiz hafta yeni bir güncelleme alarak yine hataları gideren yapım haftalardır yeni içerikler almıyor. Oyun 50 milyondan fazla bir kitle tarafından aylardır oynanmaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.