Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın Cadılar Bayramı Etkinliği Fight Or Fright Bugün Başlayacak!

Cadılar Bayramı etkinliği bugün Apex Legends'a gelecek.

Geçtiğimiz hafta Apex Legends için duyurulan Cadılar Bayramı etkinliğiyle ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bugün oyunculara sunulacak olan etkinliğin adı ‘Fight or Fright’ olarak belirlenirken, etkinlikte oyunculara bol bol ödüller dağıtılacağı ifade ediliyor.

Apex Legends’ın Cadılar Bayramı Etkinliği Fight Or Fright Bugün Başlayacak 2

Milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden Apex Legends bugün oyuncularına Cadılar Bayramı temalı bir etkinlik ile çeşitli içerikler de sunacak. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ve oyuncular tarafından beklenen yeni etkilik gün içerisinde erişime açılacak ve oyuncular rekabetçi bir oynanış ile karşılaşacaklar.

Zombilerden kaçacağımız ve diğer oyuncular ile savaşacağımız etkinliğin adı Fight or Fright olarak belirlenirken yeni karakter olacak olan Revenant’ın da oyunculara sunulması bekleniyor. Cadılar Bayramı temalı içeriklerin, yeni bir alanın, yeni öğelerin yer alacağı etkinlikte birbirinden farklı görevler de oyunculara sunulacak.

Ürkütücü bir fragman eşliğinde duyurulan yeni etkinlikte oyuncular karanlık bir atmosferde Cadılar Bayramı temalı içerikleri deneyimleyebilecek, korku dolu sahneler ile karşılaşabilecekler.

Etkinlikte oyunculara Mod Kings Canyon haritasının gece versiyonu sunulacak. Bu arada etkinlikte kostümlerin de oldukça şık görüneceğini belirtelim.

Cadılar Bayramı etkinliğinin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Apex Legends – Fight or Fright Collection Event Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.