Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’ın 2’nci Sezonu Başladı, Güncellemenin Dosya Boyutu 16 GB!

Apex Legends'ın sezon 2 güncellemesi 16 GB dosya boyutuna sahip.

Konsol ve bilgisayar platformu oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Apex Legends ilk sezonu ile beklentileri karşılamayı başardı. Dün oyunun 2’nci sezonu yayınlanırken bugün yeni sezonun detayları ortaya çıktı.

Apex Legends’ın 2’nci Sezonu Başladı Güncellemenin Dosya Boyutu 16 GB 2

Dün Apex Legends’a gelen yeni güncelleme ile oyunun 2’nci sezonu resmen başlamış oldu. Bugün ortaya çıkan detaylara göre oyuna gelen güncellemenin dosya boyutu 16 GB olarak oyuncuların karşısına çıkmış. Gelen güncelleme ile oyunun mevcut haritası üzerinde yer alan bazı yerler değiştirilirken oyunculara yeni yapılar da sunuldu. Oyun içerisinde yer alan kule güncelleme ile yıkılmış bir şekilde karşımıza çıkmıştı. Bu kulenin ateşine yaklaşan oyuncuların canı yüzde 25 azalıyor.

Güncelleme ile oyuna yeni bir karakter olan Wattson geldi. Wattson beraberinde oyuna 12 yeni kostümde getirdi. Wattson oyun içerisinde 75 Apex Coins veya da 12.000 Legend Token ile satın alınabiliyor.

Yeni uçak silahı olan L-Star EMG’de oyunculara sunuldu. Oyun içerisine ejderhalar da gelirken oyuncular uçaktan atlarken bazı emojiler kullanabilecekler. Daha doğrusu farklı atlayış hareketleri yapabilecekler. Harita içerisinde yer alan dev dinazor’un üzerine de atlayamadığımızı hemen belirtelim. Oyuncular dinazoru seçip üzerine atlayamıyorlar.

Oyunun açılışında yer alan kırmızı ekranda sezon 2 ile mavi ekrana döndü.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.