Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’da Duo Özelliği Sevgililer Günü İçin Geri Dönüyor

Apex Legends, sevgililer gününe özel duo modunu geri getirdi.

Apex Legends‘da etkinlik sırasında giriş yapan herkes bir sevgililer günü 2020 rozeti alacak ve alınabilir bazı yeni kozmetik ürünleride mevcut. Ayrıca sevgililer gününe özel Duo girebilme özelliğide geri gelmiş oldu. Oyunun geliştiricisi olan Respawn geçen yıl sevgililer günü için Long Bow DMR‘ın bir silah kostümünü vermişti.

Apex Legendsda Duo Özelliği Sevgililer Günü İçin Geri Dönüyor

Her yıl kutlanan sevgililer günü bir çok firmasında olduğu gibi Apex Legends’da da kutlanıyor ve bu etkinliğe özel yeni bir kaç içerik mevcut. Bugünden itibaren arkadaşınızla 2 kişi olarak girebileceğiniz Duo modu geri dönüyor. Normal üç işletim moduyla aynı olan ancak takım başına daha az kişi bulunan ikili mod, Kasım 2019’da iki haftalık sınırlı süreli mod olarak tanıtılmıştı.

Valentine Duos, sadece bir haftalık kısa bir süre boyunca oyuncuların erişimine açık olacak, ancak üst kısımda almak için çok güzel bir ganimet var. Etkinlik sırasında giriş yapan herkes bir sevgililer günü 2020 rozeti alacak ve ayrıca satın almak için yeni Nessie ve Pathfinder silahı, ayrıca “Double Up” güçlendiricisi olacak. Bu Double Up özelliği günlük olarak almış olduğunuz XP ödüllerini maksimum olarak 20.000 XP’ye çıkarmanızı sağlayacak.

Apex Legends sevgililer günü etkinliği 11-18 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.