Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’a Yeni Mass Effect İçerikleri Geliyor!

Son dönemde popülerliğini önemli ölçüde artıran ücretsiz Battle Royale oyunu Apex Legends’a yeni Mass Effect içerikleri geliyor!

Geçtiğimiz günlerde Nintendo Switch desteği kazanan Respawn imzalı Battle Royale oyunu Apex Legends’a yeni bir Mass Effect içeriği geliyor. Her iki oyunun da yayımcısı olan Electronic Arts’dan henüz resmi bir açıklama gelmese de, Xbox Series X kontrol panelinde Apex Legends oyuncularının edinebileceği bir N7 öğesi keşfedildi.

apex legends mass effect

Game Pass avantajı olarak listelenen öğe, muhtemelen vaktinden önce yayınlandı. Apex Legends’taki çoğu silah skini, Mass Effect ve Plants Vs. Zombies dahil olmak üzere çeşitli EA oyunlarına dayanıyor. Görünüşe göre bu crossover seçkisi şimdi daha da büyüyecek.

Apex Legends’ın son etkinliği Chaos Theory kısa süre önce başladı. Yeni koleksiyon etkinliği ile birlikte Kings Canyon’da Water Treatment olarak bildiğimiz bölge artık Caustic Treatment oldu. Aynı zamanda Ring Flare’lerden bir süre hasar alınmamasını sağlayan Heat Shield (Isı Kalkanı) da oyunculara sunulmuş durumda. 9 Mart’ta başlayan ve iki hafta sürecek olan Chaos Theory etkinliğinde 24 kozmetik ürününe sahip olanlar heirloom‘u ücretsiz alacak.

apex legends Chaos Theory

Mass Effect cephesine baktığımızda ise EA ve BioWare, 14 Mayıs’ta Mass Effect: Legendary Edition adlı üçlemenin güncellenmiş bir sürümünü yayınlayacak. Daha önce yayınlanan üç Mass Effect oyununu bir araya getiren yapım, 4K çözünürlük, HDR ve 21:9 ekran desteğine sahip olacak.

PC, PS4 ve Xbox One platformlarında yayınlanacak olan Mass Effect: Legendary Edition, aynı zamanda PS5 ve Xbox Series X/S konsolları üzerinden de deneyimlenebilecek. Oyunun Türkiye fiyatı Steam’de 419,00 TL, PS Store’da 499,00 TL ve Xbox Store’da ise 447,75 TL olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.