Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’a İki Yeni Mod Gelebilir

Apex Legends'a beklenen solo mod gelebilir.

Apex Legends inanılmaz güçlü bir başlangıç yaptı. Şimdiden milyonlarca oyuncunun uğrak noktası haline gelirken, birçok kişi tarafından en iyi battle royale oyunu olarak gösteriliyor. Buna rağmen oyunda şimdilik sadece üçlü grup modu bulunuyor. Pek çok oyuncu ise tek kişilik ve iki kişilik modların da gelmesini bekliyor. Sızdırılan sıradaki haberlere göre ise yakında Apex Legends’a bu yeni modlar eklenebilir.

apex legends iki yeni mod gelebilir 1

ShiinaBR ve onların ApexUpdate hesabı tarafından bu bilgiler Twitter üzerinde paylaşılırken, bir veri madencisi Apex Legends’ın dosyaları içinde enteresan bilgilere ulaştı.

Oyunun dosyalarında solo ve duo oyun modları dosyalarına ulaşılırken, ne zaman yayınlanacakları hakkında resmi bir bilgi yok. Buna rağmen yoğun istek karşısında çok fazla bekletileceklerini düşünmüyoruz. Apex Legends’ın oyun dosyalarında ‘2-man Squads’ ve ‘Solo Mode’ ibarelerine rastlanıldı.

Açıkçası şu anda Apex Legends çok popüler fakat bazı kişiler sadece üçlü mod olmasından ötürü şikayetçi. Muhtemelen bu popülariteyi kaybetmek istemeyen Respawn Entertainment, diğer modları da oyuna ekleyecektir.

EA ve Respawn ortaklığında geliştirilen Apex Legends, Origin platformu üzerinde ücretsiz olarak sunuluyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.