Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends’a Duvarda Yürüme mi Gelecek?

Apex Legends'a Titanfall'dan tanıdık özellikler eklenebilir.

6 Mart’taki güncellemenin ardından Apex Legends için yeni sızıntılar yayınlanmaya devam ediyor. Son haberlere göre ise oyunun hareket sisteminde ciddi değişiklikler olabilir. Veri madencileri oyunun dosyalarını incelemeye devam ederken, popüler free to play battle royale oyununa eklenecekler hakkında da bilgi sahibi oluyoruz. Şimdi de Apex Legends’a duvarda yürüme ve uzun atlamanın geleceği konuşuluyor.

Apex legendsa duvarda yurume mi gelecek 1

Şimdiye kadar Apex Legends’a dair çok şey bulundu. Örneğin uzaktan kumandalı taret ve lav silahı yeni iki silah olarak ortaya çıkarken, Night Mode adlı bir mod da ortaya çıkmıştı. Şimdi de duvarda yürüme ve uzun atlamaların geleceği iddia ediliyor.

Duvarda yürüme Respawn Entertainment’ın bir diğer popüler oyunu olan Titanfall serisinde kilit bir elementti ve Apex Legends’a da ekleneceği söyleniyor. RealApexLeaks adlı Twitter hesabında yayınlanan oyun dosyalarında ise ‘wallrun_curveEnable’ ifadelerine denk gelindi ve bu en büyük kanıt olarak gösteriliyor.

Aynı zamanda ‘superjump’ ibaresi de dikkat çekerken, oyuna hem duvarda yürüme hem de süper atlamalar eklenebilir. Şimdilik yapımcıdan gelen resmi bir açıklama yok fakat neden olmasın diyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.