Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Şubat Ayında 92 Milyon Dolar Gelir Elde Etti!

Apex Legends oyun içi harcamalarda 92 milyon dolar gelir elde etti.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda tamamen ücretsiz olan ve bu yıl içerisinde Android ve İOS platformu oyuncularına da sunulacak olan yapım Şubat ayı gelir bilgileri ile gündeme geldi. Oyun oldukça yüksek gelir rakamlarına ulaştı.

Apex Legends Şubat Ayında 92 Milyon Dolar Gelir Elde Etti 2

4 Şubat’tan bu yana konsol ve bilgisayar platformunda tamamen ücretsiz olarak oynanan Apex Legends oldukça başarılı bir süreç geçiriyor. Kısa sürede 50 milyon oyuncuya ulaşan başarılı yapım, günümüzün popüler oyun modu olan battle royale modu ile oyuncuları tatmin etmeyi başardı. Bugün gelir raporları ile gündeme bomba gibi düşen oyun adeta para basıyor.

4 Şubat 2019’da yayınlanan Apex Legends, Superdata’nın Şubat 2019 küresel gelir raporuna göre tüm platformlarda ücretsiz olara yayınlanıp en iyi lansman yapan oyunlar arasında yer alıyormuş. Respawn Entertainmen imzası ile geliştirilen yapım, Superdata’nın raporuna göre Şubat ayı içerisinde 92 milyon dolar gelir elde etmiş. Oyun içi harcamalarda 92 milyon gelir elde eden yapım hızla kitlesini de artırmaya devam ediyor.

Yayınlanması ile birçok rekora imza atan Apex Legends, iki milyon eş zamanlı oyuncuya ve toplamda 50 milyon oyuncuya sahip olarak oynanıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.