Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Solo: Tek Başına Kazanma Rehberi

Apex Legends'da tek başınıza da başarıya ulaşabilirsiniz fakat nasıl?

Sürüden ayrılan kurtlar için hayatta kalmak her zaman zordur ve Respawn’ın popüler battle royale oyunu Apex Legends için de aynısı geçerli. Apex Legends özünde bir takım oyunu ve üç kişilik takımlar halinde oynanıyor. Buna rağmen beraber girdiğiniz arkadaşlarınız yoksa ya da takımla uyum içinde değilseniz, tek başınıza mücadele etmeniz gerekebilir. Peki Apex Legends solo nasıl oynanır? Apex Legends’da nasıl tek başına kazanılır?

apex legends solo tek basina kazanma rehberi 1

Apex Legends Tek Başına Kazanma Yöntemleri

Karakter Seçimi

Respawn, Apex Legends için çok sayıda karakter sundu ve her birinin kendi ayırt edici karakteristiği, yetenek setleri bulunuyor. Bu yüzden de bazıları solo oyun için daha avantajlı durumda.

Tek başına oynayacaklara ilk olarak Bangalore’yi önerebiliriz. Ateş altında kaldığında hızlıca kurtulabiliyor ve ultimate yeteneği Rolling Thunder da büyük fayda sağlıyor. Kamp yapıp düşmanları beklemek içinse Caustic iyi bir seçenek ve sabırlı oynayanlar için ideal. Üçüncü oalrak da takip yetenekleri ile Bloodhound’u önerebiliriz

apex legends solo tek basina kazanma rehberi 2

Pompalı Tüfekle Yaklaşım

Bazen daha büyüğü daha iyidir. Apex Legends’da iki başarılı pompalı tüfek var: Eva-8 Auto ve Peacekeeper. Özellikle Peacekeeper gerçekten de başarılı ir silah ve düşmanlara yakınlaşarak pompalı tüfekle ani yüksek hasarlar verebilirsiniz.

apex legends solo tek basina kazanma rehberi 3

Alternatif Yaklaşım: Mesafeyi Koruyun

Oyun tarzınıza göre bu alternatif yaklaşımı da deneyebilir ve bir keskin nişancı tüfeği alarak düşmanı uzaktan gözlemleyebilirsiniz. Fakat şunu da unutmayın ki, Apex Legends bir battle royale oyunu ve çember daima küçülüyor, oyuncular giderek birbirine yaklaşmak zorunda kalıyor.

apex legends solo tek basina kazanma rehberi 4

Sabır Anahtardır

Kings Canyon’da çok sayıda farklı alan bulunuyor ve bu yüzden silahları topladıktan sonra sabırla oyunun uzamasını bekleyebilirsiniz. Bazen aceleci olmamak ve rakiplerin azalmasını beklemek gerekiyor.

Tabii sabırlı bekleyiş kimileri için sıkıcı olabilir fakat şunu unutmayın, sona kadar bekleyip rakipleri azalttığınızda şansınız da artacak.

apex legends solo tek basina kazanma rehberi 5 1

Konum Seçimi

Tek başınıza oynarken isteyeceğiniz en son şey açık alanda kalmaktır. Neyse ki Kings Kanyon çok geniş bir arazi ve yerler asla birbirine benzemiyor. Öncelikli olarak hep yüksekte ve gizli yerlerde kalmaya özen gösterin.

Oyun başladığında kısa bir süre haritayı analiz edin ve ardından ne yapacağınıza karar verin.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.