Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends, Sezon 7 ile Birlikte Kasım’da Steam’e Geliyor

Apex Legends Steam için 4 Kasım'da çıkıyor fakat, Switch sürümü gelecek yıla ertelendi.

Respawn Entertainment‘ın oynaması ücretsiz battle royale nişancı oyunu Apex Legends, en sonunda 4 Kasım‘da Steam’e çıkacak. Oyunun Steam’e gelmesini bekleyen oyuncular mutlu. Ancak ne yazık ki Switch sahiplerinin biraz daha beklemesi gerekecek. Geliştirici ekip Nintendo Switch için ertelemeyi resmi olarak onayladı.

Respawn, Apex Legends’ın 4 Kasım’da Steam’deki çıkışını (7.Sezonun gelişiyle aynı zamana denk gelen) web sitesinde yeni bir gönderide paylaştı. Geliştirici ayrıca, tüm hesap ilerlemesi ve kilit açma işlemlerinin Steam ile Origin arasında taşınacağını da hatırlattı.

Haberler, başlangıçta Apex Legends’ı bu sonbaharda Nintendo’nun platformunda beklemeleri söylenen Switch oyuncuları için ne yazık ki daha az pembe. Respawn, “bu yıl beklenmedik yeni zorlukları beraberinde getirdi, ılımlı bir şekilde söylemek gerekirse, hiçbir şeyi aceleye getirmek istemiyoruz” diyor. Bu nedenle, oyun Switch’e 2021’de çıkacak.

Apex Legends Fight or Fright Event 2020 Trailer

Respawn, gecikme haberinin yanında güzel haberler de verdi. Apex Legends’ın Switch versiyonunun platformlar arası oynamayı, en yeni sezon içeriğini ve oyunun diğer sürümleriyle tam özellik eşitliğini destekleyeceğini doğruladı. Çapraz oyun desteği bu ayın başlarında mevcut platformlar için başlatıldı.

Apex Legends‘ın 7. Sezonuna hala birkaç hafta olsa da, oyuncular dün başlayan ve 3 Kasım‘a kadar devam edecek olan oyunun geri dönen Fight or Fright sınırlı süreli Cadılar Bayramı etkinliğiyle biraz ürkütücü bir eğlenceyle zaman geçirebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.