Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Sevgililer Gününe Özel Güncelleme Aldı!

Apex Legends'ın bir dizi hatası ortadan kaldırıldı.

Şu sıralar en çok konuşulan oyunlardan birisi olan Apex Legends yayınlanması ile başarıyı da beraberinde getirdi. Electronic Arts’ın yayınladığı yapım ücretsiz olarak konsol ve bilgisayar oyuncularına sunuldu. Milyonlarca oyuncu tarafından ilgiyle oynanan yapım, bugün sevgililer gününe özel bir güncelleme aldı.

Apex Legends Sevgililer Gününe Özel Güncelleme Aldı 2

Günümüzün en popüler oyun modu olan Battle Royale’e sahip olarak oyunculara sunulan Apex Legends, yayınlanalı henüz 8 saat olmuştu ki 1 milyon indirmeye ulaştı. 24 saatte 10 milyon oyuncuya ulaşan yapım, yayınlanalı 3 gün olması ile 25 milyon oyuncu sayısını devirdi. 2 milyon eş zamanlı oyuncuya sahip olan yapım Fortnite ve PUBG bu alanda geride bıraktı. 25 milyon aktif oyuncu tarafından konsol ve bilgisayarda ücretsiz olarak oynanan yapım bugün yeni bir güncelleme aldı.

PC Gamer’ın yapmış olduğu habere göre bugün oyuna sevgililer günü temalı bir güncelleme gelmiş. Güncelleme ile oyunculara sevgililer gününe özel bazı kozmetik ürünler sunulmuş. Ayrıca bu güncelleme oyuna bir dizi hata düzeltmesi getiriyor. Oyuncuların geri bildirimleri dikkate alınarak ilk planda düzeltilmesi gereken bir dizi hata tamamen ortadan kaldırıldı.

Oyuna gelen sevgililer günü kozmetikleri 19 Şubat’a kadar oyun içerisinde yer alacak. 19 Şubat’tan sonra oyundan kaldırılmış olacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.